THERAPIE

THERAPIE DOOR MARNIX

 

De meeste mensen ervaren moeilijke periodes in hun leven. Soms lukt het niet om daar zelf uit te komen. Professionele hulp van een psycholoog is dan zeer geschikt.

 

Na een kennismakingsgesprek starten we een traject waarbij we met behulp van regressie teruggaan naar de jeugd, behoeftes en talenten blootleggen en issues uit het verleden verwerken. Daarna leren we methodes aan om moeilijke emoties om te buigen naar een groeiproces naar liefde.

.

VOOR WIE?


Voor (jong)volwassenen die last hebben van stress, spanning, burn-out, depressie, somberheid, verlies en rouw, angstgevoelens, hoog gevoeligheid en relatieproblemen.  

 

Marnix: ''Door dieper in te gaan op jouw persoonlijke thema’s kan ik je sneller begeleiden in je proces. Ik heb hiervoor een stap voor stap-systeem met voor jou passende meditatieoefeningen.

Ik combineer therapie, meditatie en praktisch bezigzijn met het blootleggen van behoeftes en talenten uit je jeugd.'


OVER  MARNIX 


Marnix studeerde sociale psychologie, neuropsychologie en filosofie en behaalde een master klinische psychologie aan de Universiteit van Amsterdam (UvA).

 

Daarnaast voltooide hij verschillende postacademische opleidingen in onder andere cognitieve gedragstherapie (CGT), schematherapie en systeemtherapie. 

 


   

TARIEF


  • Consult op afspraak, ambulant (60 min) €75,-  (vrij van btw) 


 Ook digitaal via Skype €59,- (60 minuten (vrij van btw) 


Het is ook mogelijk een deel zelf thuis te doen met behulp van de audio-oefeningen, of met een partner, vriend, of vriendin. Dan kan het een goedkoper traject worden


Mocht u een onderneming hebben, dan kunt u de coachingsgesprekken mogelijk declareren als bedrijfskosten.

AANMELDEN


 
 
 
 
Depressie / somberheid
Stress/ spanningen/ burn-out
Verwerking van verlies en rouw
Angstige gevoelens
Trauma
Hooggevoeligheid (HSP)
Relatie problemen
 
Marnix
Thomas
 
Afspraak ambulant, bij u aan huis
Digitale sessie
 
 

THERAPIE DOOR THOMAS

 

Thomas is de oprichter van Psychologie-Nu. Hij heeft een achtergrond als GZ-psycholoog en ruim 10 jaar ervaring in het begeleiden van mensen met de meest uiteenlopende achtergronden. Thomas is geschoold in verschillende psychologische methodieken en op basis van zijn ruime ervaring heeft hij zijn eigen aanpak ontwikkeld voor het herstel of creëren van een psychologische balans.Locatie en vergoeding: 

Sessies vinden plaats op een prachtige locatie in Den Haag. Als het weer het toelaat, behoort het tot de mogelijkheden om de sessie te laten plaatsvinden, op het bijgelegen strand of bos. Daarnaast is het mogelijk om af te spreken via Skype of Zoom. Een sessie duurt een uur. De kosten voor een sessie bedragen €95 euro. 

De werkgever vergoedt vaak een traject.

Op dit moment is er een wachttijd van ongeveer twee weken voor een intakegesprek.


https://www.psychologie-nu.com/

Nieuws

      9-11 oktober, ontspannen vakantie / meditatieweekend met sauna.

In Zeeland.
 https://www.myownretreat.com/marnix-van-rossum

Get in TouchEmail:  info@outoftheboxintoyourcentre.com


Phone 1: +31 64 26 73 092