lezing & workshop

Zoekt u voor uw evenement een lezing of workshop die uw bezoekers helpt om stil te staan of er boxen zijn waar zij in vast zitten? 

In een lezing of workshop zullen deelnemers op een prikkelende wijze inzicht krijgen in boxen, waarom we hier in stappen en wanneer het goed is om hier uit te stappen. 

Lezing 


De spirituele wereld bestaat uit vele betweters en guru’s. Als je niet oppast volg je een bepaald kader, spiritueel, of anderssoortig.

Denkend dat je op de goede weg bent, kun je in feite steeds verder verwijderd raken van wie je eigenlijk bent en wat je eigenlijk nodig hebt. Je werkelijke behoeftes, talenten en dieper liggende levensmissies kunnen zelfs worden onderdrukt. In deze lezing krijg je informatie over het hoe en waarom van boxen, ga je nadenken over je eigen boxen en krijg je tools mee die je helpen er uit te stappen.   


Bewust ouderzijn

Out of the box en naar jezelf als ouder.

Pijnlijke patronen worden vaak doorgegeven op generaties omdat men als ouder de oorzaken en effecten van de eigen reacties vaak onvoldoende ziet. Marnix van Rossum, psycholoog en meditatiebegeleider, laat in deze workshop een model zien dat ouders kan helpen in hun eigen bewustwordingsproces, om zo beter aan te sluiten bij de behoeftes van hun kinderen. Dit helpt om probleemgedrag van kinderen te voorkomen en geeft hen meer kans op een succesvol en gelukkig leven.   Workshop 

Out of the box, into your centre meditatiereis.  

In deze meditatiesessie zal er een flow zijn van meditatievormen. Het bevat zowel contemplatie (nadenk oefeningen), stilte, beweging en muziek om je in korte tijd te helpen uit je denken te stappen naar een diepere meditatieve toestand, dichterbij je hart / gevoel.

Interesse formulier

 
 
 
 
Lezing
Workshop
 
 

Nieuws

      9-11 oktober, ontspannen vakantie / meditatieweekend met sauna.

In Zeeland.
 https://www.myownretreat.com/marnix-van-rossum

Get in TouchEmail:  info@outoftheboxintoyourcentre.com


Phone 1: +31 64 26 73 092