MEDIA

VIDEO's

Video: 'Mindfulness: Back to the roots'. 

Meditatie is door de grondleggers, in met name het oude India, bedoeld om out of the box te komen. Dat wil zeggen je te te bevrijden van belemmerende gedachtes en overtuigingen en zo meer jezelf te worden. Toch wordt meditatie tegenwoordig vaak een nieuwe box, met bepaalde concepten van goed en fout en technieken die men rigide toepast.    


Marnix deed een uitvoerig onderzoek naar de voor- en nadelen van verschillende meditatiemethoden en hoe deze kunnen helpen in de reis van out of your box te komen en terug naar je zelf. Hij schreef daarover het boek: Mindfulness: back to the roots.

In deze video legt hij uit hoe dit tot stand kwam. 

Interview door Adriaan van Dis 

22 aug 2018 21:15

NCRV • 41 min


Interview over Stiltewandeling door Adriaan van Dis:

vanaf minuut 23:20 tot 25:17


Interview met Annemieke Schrijver over de waarde van een powernap.

25 feb 2016 15:14

NCRV

Boeken

Mindfulness: Back to the roots

Kijk niet neer op je verstorende emoties

In het boek ''Kijk niet neer op je verstorende emoties'', vertaald door Marnix van Rossum, wordt een praktische methode aangereikt die helpt om op een andere manier met onze moeilijke emoties om te gaan, dan de de box waarin we ze vaak plaatsen. Met nieuwsgierigheid en ontspanning is het mogelijk om moeilijke emoties beter te begrijpen, er beter voor te zorgen en er vanuit inzicht voorgoed verandering in te brengen.

In het boek Mindfulness back to the roots, beschrijft Marnix van Rossum, oprichter van OBIC, hoe verschillende meditatiemethoden gebruikt kunnen worden om out of the box te komen en terug naar je zelf. 

Artikelen

10 meditatietechnieken         (vind de vorm die bij jouw doel past)

Nieuws

      9-11 oktober, ontspannen vakantie / meditatieweekend met sauna.

In Zeeland.
 https://www.myownretreat.com/marnix-van-rossum

Get in TouchEmail:  info@outoftheboxintoyourcentre.com


Phone 1: +31 64 26 73 092